DIVERSE REVIEWS


REVIEWS  R.O.O.T.S

* Na een heftige gebeurtenis, kreeg ik de uitnodiging van Helena om dit eens te proberen in de     hoop wat rustiger te worden en beter te slapen. Een sessie over trauma verwerken is een         aanrader om spanning te neutraliseren.
   Mijn ervaringen hiermee zijn bijzonder en positief.
   Naast de ontspanning, fysiek en emotioneel, werd het voor mij ook duidelijk om een aantal       keuzes te gaan maken, sterkte het in het opkomen voor mezelf en helderheid in mijn hoofd.       Inmiddels voldoende getraind om de trillingen op te kunnen wekken zonder dat voorafgaand     oefeningen nodig zijn. Wanneer chaos in mijn hoofd en spanning in mijn lichaam zich begint       op te stapelen: een ideale methode om mezelf even op de rit te krijgen (zonder praatsessies     of goedbedoelde meningen van anderen:-) Van A te H.

*  Ik heb bij Helena de R.O.O.T.S . gedaan. Ik vond dit erg bijzonder te ervaren, dat door een       paar redelijke simpele oefeningen er zo veel met je lijf kan gebeuren. Ik kreeg een lachkick       van. Ik was daarna heel ontspannen. Van N te D.


REVIEWS FACILITATIE & INTEGRATIE

* Tijdens een ademsessie vroeg ik mijn Ziel iets over mijn onzekerheid. Ze antwoorde ”Door in     je onzekerheid te blijven houd je jezelf klein, daar zit angst achter.
   Laat zien wie je bent, je bent een mooi mens. Spreek je hoofd aan in liefde.”  Van X.

  Vond het erg fijn en merk dat het stukken beter met mij gaat. Van X.

* Ik vond het erg fijn vandaag! Je straalt liefde uit. Dat vind ik mooi om te zien.
   Deze kant wil ik ook opgaan.
   Bedankt voor de fijne gesprekken en de inzichten hierna…Van M.

* Ik voelde mij intens verbonden met moeder aarde en tegelijkertijd voelde ik mij open gaan in     een expansie en opgaan in de ‘hoogte’ in een goudgeel stromend, veranderend kleurenpalet.     Goddelijk. Er ‘ploepte’ iets. Dank je wel! Van N te H.

* Ik vond het alles of helemaal heel veel resultaat geven.
   Het smaakt naar meer. Mooie verdieping. Ik zou heel erg toch meer ervaring op willen doen,     het werkt bevrijdend en rustgevend.  Van X

* Dank voor het delen van je kennis en wijsheid, wat bijzonder dat dat op aarde wordt                 gebracht en dat het voor ons welzijn is. k neem nog contact met je op voor vervolg.

   Van L te G.

* Bedankt voor jouw tijd en jouw luisterend oor, heel fijn om in deze tijd met iemand te praten     die je begrijpt.  Van X.

 

REVIEWS CONNECTIVE BREATH/INGESPROKEN INSPIRATIE

* Bedankt voor deze opname. Ik vind dat je een plezierige stem hebt. Heel ontspannen en           rustig.  De sessie heeft mij weer helemaal ontspannen gemaakt ondanks dat er best wat           gedachten de hele tijd langs kwamen. Van Gr. M

* Ik heb ook een ademsessie ervaren. Het contact wat je met jezelf, je essentie krijgt is zeer         fijn. De warmte, de rust is heerlijk om te ervaren.  Van N te D.

* Mooie gesprekken en een heerlijke ademsessie.
   Hele fijne stem heb je trouwens.  Van A.

* Dank je wel voor het grote cadeau van mijn Ziel. Ben erg onder de indruk en ga hier mee       aan de slag. Fijn om de sessie op mijn telefoon te hebben. Kan ik altijd en overal naar   luisteren.
   Van X.

* Dank je wel voor het grote cadeau van mijn Ziel. Ben erg onder de indruk.

* Goede avond Helena,via deze mail wil u bedanken voor het contact dat ik met u had over           mijn angst probleem.
   De MP3 sessie heeft mij goed geholpen en tot op vandaag kan ik steeds beter overweg met       mijn probleem, met vriendelijke groet Adriaan F.

 

REVIEWS Q&A INSPIRATIEGROEP

* Dank voor de prachtige sessie van zaterdag. Zo diep de aanwezigheid van mijn Ziel gevoeld.      En nu ik dat heb ervaren wordt het ook eenvoudiger om steeds weer in presence te blijven.        Vannacht kwamen bepaalde aspecten in alle hevigheid langs en het was prachtig om te              ervaren dat ik nu de bestuurder ben, en ik daarna zonder verdere controle alles kon laten en      het weer helemaal stil werd van binnen. En dat geeft zo veel rust en vertrouwen. Dank je       wel  dat je dit met ons deelt. De herkenning van wat er gaande was kwam ik weer tegen in de          ademhaling van ontvangst. En zo langzamerhand gaat er bij mij een knop om dat dingen veel    beter worden geregeld als ik me er niet mee bemoei.  Van C.

 

REVIEWS CONNECTIVE SOUL MASSAGE

* Dankjewel voor de beide mails(opname).
   Ik ben enorm dankbaar voor de sessie vooral ook voor wat je na de sessie deelde over mij.
   De olie ga ik met veel plezier gebruiken en de energie van de ‘daadkracht’ en ‘compassie’           toepassen. Ik ben blij dat ik je ontmoet heb! Je hebt zo’n warme en liefdevolle energie en je     spreekt vanuit een helderheid die voor mij heel waardevol is.
   Warme groet,  Van D.

* De massage van Helena is anders, heerlijk en verrassend! Dit komt onder andere doordat         Michael een heerlijk op maat gemaakte olie maakt en dat wat overblijft neem je lekker mee       naar huis en kun je nog lekker zelf gebruiken. Ik 'mocht' met deze olie extra aandacht geven     aan mijn voeten. Heerlijk.  Van A te H.

 

 

Foto's Michael Inden