OVER ONS

 

Samen met mijn man Michaël Inden heb ik in 1983 de eerste nieuwetijdswinkel van Nederland geopend genaamd ‘De Stralende Zon’. In deze winkel ontstonden vaak persoonlijke gesprekken met cliënten over van alles, het leven, spiritualiteit, ziekte, gezondheid, overtuigingen, hoe je eigen weg te kunnen vinden en nog meer onderwerpen.
Ik werd nieuwsgierig naar de werking van de menselijke geest en ging opleidingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.
Na verloop van tijd ontstond er een sterk verlangen naar de connectie met mijn Hoger Bewustzijn, mijn Ziel.
Een inspirerende, intensieve en mooie reis is dit geworden. Mijn transformatie kwam op gang en blijft zich tot op de dag van vandaag ontvouwen. 

 

Ik ben inmiddels zo’n 35 jaar facilitator en heb in 2006 de keuze gemaakt om mij te verbinden met het Nieuwe Bewustzijn. Door mijn verbondenheid met de Connective Breath, De Bewuste Verbindende Ademhaling, ben ik in een intensief contact met mijn Ziel, mijn Hoger Bewustzijn gekomen.
Ik heb gevonden waar ik toentertijd naar zocht!
Ik weet inmiddels wie ik wérkelijk ben en wat mijn potenties zijn. Ik heb ervaren hoe het is om bewuste keuzes te maken en verantwoording te nemen voor deze keuzes. Ik ben gaan leven vanuit het contact met mijn ziel.

 

Ik had oorspronkelijk geen idee wat het contact met mijn ziel mij zou gaan brengen.
Ik had wel een heel sterk gevoel van, dáár wil ik naar toe, dáár wil ik mij mee verbinden, dáár gaat het over, in die stroom van liefde en compassie wil ik aanwezig zijn!
En nog steeds is daar voor mij veel moois in te ontdekken.
Ik faciliteer en inspireer in allerlei situaties. Waar het uiteindelijk om gaat is om vanuit jouw waarheid en wijsheid meer helderheid en inzicht te ontvangen om zo een eigen bezielde inspirator voor jezelf te worden.
Als facilitator en inspirator werk ik in Haarlem en op uitnodiging op andere locaties.

Helena van Dansik.


Wat ooit begonnen is als een stoffelijke winkel bestaat nu als webwinkel met een specialistische inhoud. Wij voeren alleen kwaliteits producten in deze winkel, zoals Edelsteenremedies, Bloesemremedies, Elementremedies, Zuivere Wieroken, (Etherische) Oliën, Massageoliën en Energiezouten. Deze worden door ons handmatig in eigen beheer gemaakt.

Voor contact met mij, Helena van Dansik klik je hier.
Voor een kijkje in onze webwinkel De Stralende Zon klik je hier.

Schildering Helena van Dansik