Een inspiratie avond via skype

 

UITNODIGING

Deze avonden, bieden jou mooie, bijzondere en unieke ervaringen op jouw pad van groei en ontvouwing naar spirituele volwassenheid.
Door deelname aan deze bijeenkomsten geef je jezelf de mogelijkheid om de kwaliteit van je leven te verhogen en om bij jouw eigen waarheid uit te komen.
Alles is in jou aanwezig!

Wil je meedoen met de Inspiratie Groep om je te laten inspireren met je Ziel samen te zijn en eventuele vragen die je bezig houden te kunnen stellen? 

De bijeenkomsten worden opgenomen en kunnen thuis weer beluisterd worden.

We beginnen iedere bijeenkomst met de Bewust Ademhaling, deze ademhaling brengt

je in contact met je basis, jouw Ziel.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt er een thema aangereikt ter inspiratie.
Een thema dat niet altijd van tevoren bekend is. Vanuit een thema kan je een vraag hebben, maar dat hoeft niet. Je hoeft sowieso geen vragen te hebben om deel te nemen. Het kan al inspirerend zijn om de energie van de bijeenkomst op je in te laten werken.
Tijdens deze bijeenkomsten bied je jezelf de mogelijkheid om bij jouw eigen waarheid uit te komen in verbinding met je jouw Hoger Bewustzijn, je Ziel.

Ik faciliteer in contact met mijn en jouw (jullie) Ziel, veilig, liefdevol, met een lach, een traan, humor en compassie.
Tijdens de Bewuste Ademhaling komt adem voor adem verbinding tot stand met jouw Hoger Bewustzijn, jouw Ziel. Lichaam en geest komen tijdens het ademen in diepe ontspanning en er ontstaat helderheid.

Je komt in aanraking met een energie die transformeert, je jouw waarheid vertelt, heelt, vredig, vol liefde en compassie is. Vanuit die ontspanning en flow gaan we de bijeenkomst verder in en als je helderheid wilt op een eventuele vraag faciliteer ik jou om bij het antwoord van jouw Ziel uit te komen.
Als je gaat leven in verbinding met jouw Ziel , jouw Zijn, je I Am, je basis, er zijn veel verschillende woorden voor dan neemt je leven een wending die je niet kan bedenken!

*   Klik voor de AGENDA

*   Zend mij een app of mailtje als je vragen hebt of als je aanwezig wit zijn bij de                bijeenkomsten. 

*  Klik Voor contact met mij.

    Mail: Helenavandansik(apenstaartje) gmail.com