FACILITATIE EN INTEGRATIE

 

In contact met mijn en jouw Ziel, ons Hoger Bewustzijn, (jouw I AM) faciliteer en inspireer ik jou veilig, liefdevol, met humor en compassie. Tijdens een facilitatie ontstaat er een dieper contact met jouw Ziel waardoor een stroom op gang komt waaruit helderheid ontstaat. Er komen antwoorden op jouw vragen.
Door deze verhelderende antwoorden kom je in de gelegenheid om vernieuwende keuzes te maken, die dienstbaar zijn in jouw situatie zowel privé als op je werk.
Vastzittende energieën gaan weer stromen. Jouw situatie zal zich uiteindelijk positief gaan wijzigen.

 

                                         WAT KAN ER PLAATS VINDEN?
Je gaat op jouw eigen weg en in je eigen tempo ervaren hoe het is om in verbinding met jouw Ziel in alle vrijheid voorbij te gaan aan jouw verhalen. Verhalen van je mind die gaan over drama, controle, angst, regels, overtuigingen en programmeringen.
Je zal bemerken dat je op een gegeven moment afscheid kan nemen van emotionele chaos, oude overtuigingen, ondermijnende, ontkrachtende gedachten en andere aspecten die tussen jou en je Ziel, je Hoger Bewustzijn instaan.
Tijdens omstandigheden die je uit balans brengen kan je dan vanuit het contact met jouw Ziel de onbalans waarnemen en terugkeren naar een balans van liefde, rust, helderheid, overzicht en ruimte in je leven. Zo komt een positieve transformatie op gang!
Vanuit de verbinding met je Ziel vergroot je de kwaliteit van je leven en wordt je de creator van je eigen leven! Er ontstaat heling en kracht vanuit jou zelf. Je gaat leven vanuit jouw Wezenlijke Zelf, jouw I Am, alles die jij bent, jouw Ziel.

                                       

                                          FACILITATIE EN INTEGRATIE
Een hier op volgende stap is de keuze voor integratie.
Integratie is een groot cadeau aan jezelf. Dit vraagt moed, deze weg is niet altijd gemakkelijk, geeft soms wat groeipijn en vraagt soms een lange adem.
Kies voor jezelf, voor wie je werkelijk bent en kom weer bij jezelf uit!

Een facilitatie bedraagt € 85,- per sessie. (Onbepaalde tijd, klaar in het moment)

Voor een artikel over angst klik hier.
Voor een artikel over aspecten en integratie klik hier.
Voor een artikel over relaties in de nieuwe energie klik hier.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.

Foto Michael Inden