ASPECTEN EN INTEGRATIE

 

Aspecten zitten  je dwars, zijn je niet (meer) dienstbaar en verhinderen je in vele opzichten in je bestaan.

Aspecten dienen zich aan in allerlei vormen zoals:
Het hebben van malende gedachten, je verdrietig voelen, het zat zijn, angsten, boosheid, je niet goed genoeg voelen, geldgebrek hebben, je eenzaam, depressief of afgescheiden voelen, onrust, (oude) trauma’s niet kunnen verwerken, heimwee hebben, gevoel van jezelf niet te kunnen zijn, dat je schuld hebt aan van alles en nog wat, dat je moet ploeteren, je dom, slecht of raar bent... en nog vele andere emoties die je leven kunnen beïnvloeden.

Aspecten verhinderen je om helemaal aanwezig te zijn in je leven.
Ook situaties die in je leven ongewild zijn, je beheersen of ontregelen zijn verbonden aan aspecten en zijn ondermijnend, vermoeiend, zelfs ziekmakend en ontnemen je je gevoel van vrijheid, je soevereiniteit, authenticiteit en je levensvreugde.
Deze delen zijn ooit in je leven gecreëerd om je in bepaalde situaties te beschermen of je in staat te stellen om te kunnen overleven.

Als je je wilt bevrijden van ondermijnende, ontkrachtende gedachten die tussen jou en jouw Hoger Bewustzijn, jouw Essentie instaan, kan je op deze situatie een unieke invloed uitoefenen door deze aspecten, deze emotionele bagage te integreren. (Zie voor informatie over integratie verder in deze tekst).
Je gaat samen met jouw Ziel, jouw Hoger Bewustzijn de leiding nemen en zo ontstaat er meer balans ongeacht jouw omstandigheden. Je gaat bewuste keuzes maken en ondervinden hoe het is om schepper te worden van jouw realiteit. Er ontstaat ruimte voor een wezenlijke verandering en er komt een transformatie op gang. Je gaat voorbij de verhalen van je mind, weg uit het drama, de controle, de angst, de regels en jouw overtuigingen. Er ontstaat heling en helderheid.
Er komt rust en stilte in je hoofd en de kwaliteit van jouw leven verdiept zich.
Je krijgt meer plezier en vertrouwen in jezelf!
Je gaat in veiligheid en onvoorwaardelijke liefde van jouzelf thuiskomen!

                       

                        Aspecten kunnen je bang maken en zolang je bang bent kun je jezelf niet liefhebben.
                        Aspecten kunnen je boos maken en zolang je boos bent kun je jezelf niet liefhebben.

                        Aspecten maken je wijs dat je egoïstisch bent en ook dan kun je jezelf niet liefhebben.
                        Als je in dualiteit bent of denkt dat er van alles mis met je is kun je jezelf niet liefhebben.

 

INTEGRATIE

Je geeft jezelf een groot cadeau als je de keuze maakt om inzicht te willen ontvangen in hoe aspecten door kunnen werken in je leven en hoe integratie fungeert. Dit zal je leven verlichten!
Je gaat leven met alles die jij wérkelijk bent zonder dat (oude) situaties, emoties enzovoort je leven blijven beheersen.
Niet geïntegreerde aspecten zijn de reden van steeds maar weer terug kerende emoties, pijnen, gedachten enzovoort.
Om in helderheid en compassie voor jezelf te kunnen integreren is het van belang om niet te oordelen over wat er is of is geweest.

Om blijer en vrijer te kunnen leven en informatie over hoe aspecten te integreren nodig ik je bij deze uit om eens deel te nemen aan een Questions & Answers Inspiratie avond om je te laten inspireren.
Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijke facilitatie.
Wees welkom!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier.